30/09/2024

Drugoligaš Sloga iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja objelodanio je klupske planove u narednom periodu, prevashodno planove vezane za infrastrukturu, konkretno u pitanju su radovi na stadionu “Košute”.

“Poštovani pratitelji, simpatizeri i prijatelji HNK Sloge, odmor za HNK Slogu je službeno završio i vrijeme je da vas upoznamo sa planovima kluba u narednom periodu.

Do početka proljetnog dijela natjecanja u Drugoj ligi FBiH – JUG, imamo u planu kompletno renoviranje svlačionica, domaće, gostujuće te osposobljavanje treće svlačionice koju će koristiti mlađe selekcije našeg kluba.

Uz svlačionice potrebno je dovršiti projekt “Kućica za snimanje” također do početka proljetnog dijela ligaškog natjecanja kako bi se prijenosi utakmica mogli neometano i što kvalitetnije raditi.

U planu je i iskopavanje još jednog bunara za navodnjavanje/zalijevanje pomoćnog terena (na glavnom terenu je osposobljen bunar tako da u ljetnom periodu nismo imali potrebu za vodom za zalijevanje iz gradskog vodovoda, što je bio ogroman plus, a to se najbolje vidjelo po stanju travnjaka na glavnom terenu). Pomoćni teren u, najmanje zadnjih 10ak-15 godina, nije zalijevan te je u jako lošem stanju, a osiguravanje dovoljne količine vode za zalijevanje travnjaka je osnovni preduvjet kako bismo mogli dodatno ulagati u njega i raditi na njegovom poboljšanju, kako bi naše mlađe selekcije imale što kvalitetniji teren za treniranje.

Po završetku natjecanja ligaških natjecanja za sezonu 2021/22, u lipnju 2022., plan je da se poradi na poboljšanju travnjaka na glavnom i pomoćnom terenu.
Odradit će se profesionalno prozračivanje (čepiranje) travnjaka (glavni i pomoćni teren) te sve što ide uz to (prozračivanje travnjaka, nasipanje smjesom humusa i kvarcnog pijeska, gnojenje i presijavanje novim sjemenom te svakodnevno zalijevanje) kako bi svi naši nogometaši a prvenstveno naša djeca imala što kvalitetnije uvjete za treniranje i napredak.

Osim ovih “glavnih” planova, planira se i obnavljanje opreme (dresovi, trenirke, lopte, rekviziti za treniranje) za sve selekcije HNK Sloge.

O svim dodatnim planovima i napretku ovih planova koje smo naveli u ovoj objavi bit ćete blagovremeno izvještavani na službenim stranicama našeg kluba.

Svi Vi koji želite pomoći, imate prijedlog ili ideju što bismo mogli unaprijediti, popraviti, u što bi trebali uložiti više sredstava i vremena slobodno nam se javite.

U ime kluba hvala Vam svima od srca na dosadašnjoj velikoj potpori. Bez Vas ne bi bilo moguće sve što je urađeno u proteklom periodu. Sportski pozdrav,
HNK Sloga!” – navodi se iz HNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *