06/10/2024
IMG_20190407_114606-1

Sutra je na rasporedu utakmica 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a Fudbalski klub Sarajevo gostovati će gradskom rivalu Željezničaru na “Grbavici”, a tim povodom su iz FK Sarajevo kroz saopštenje objasnilo pojedinosti vezano za organizovani pristup navijača stadionu.

“Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo organizovano će pristupiti stadionu “Grbavica”. Utakmica počinje u 17 sati, a okupljanje navijača našeg kluba predviđeno je u period od 14.30 do 15 sati na mostu “Suade i Olge” (Vrbanja Most).

Kapije stadiona “Grbavica” biti će otvorene od 14.30 sati, a ulazi B5, B6 i B7 na tribini “Sjever” namijenjeni su za navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.

Kontrola ulaznica vršit će se kod dvorane “Goran Čengić” u zvorničkoj ulici iz pravca Kovačića, kao jedino mjesto kontrole za navijače Sarajeva s obzirom na to da su za njih printane posebne ulaznice.

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje navijače na gromoglasnu podršku za izabranike trenera Vasoskog, kako bi zajedno slavili pobjedu na predstojećem gradskom derbiju.” – navodi se iz FK Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *