06/10/2024
IMG_20220305_200747

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu odigran je meč dvadeset i prvog kola Premijer lige BiH između gradskih rivala Željezničara i Sarajeva, a koji se okončao rezultatom 2:0 u korist domaćih.

Nakon meča održana je konferencija za štampu, na kojoj su se prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Željezničara, Edis Mulalić, kao i šef stručnog štaba Sarajeva, Goran Vasoski.

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da se ekipa, shodno položaju na tabeli i broju osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu sezone, sada bori za izlazak na međunarodnu klupsku scenu, trener Mulalić istakao je da je njegov tim nema taj pritisak, niti imperativ da se mora boriti za nastupe na međunarodnim takmičenjima naredne sezone, međutim, da će njegov tim svakako nastojati pobjeđivati u svakom narednom meču.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i stratega Željezničara, kao i kompletan tok konferencije za štampu, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *