07/10/2024
FB_IMG_1647182648872

Odigrana su dva susreta dvadeset i drugog kola Premijer lige BiH, tačnije, susreti u Trebinju, Prijedoru.

Leotar Trebinje – Željezničar Sarajevo 0:0

Na stadionu “Police” u Trebinju danas su se u okviru susreta dvadeset i drugog kola Premijer lige BiH sastali timovi Leotara i Željezničara iz Sarajeva.

Ekipa Željezničara je od početka meča bila bolji rival i stvarala prilike, dok se Leotar uglavnom koncentrisao na očuvanje svog gola, međutim, Sarajlije napislijetku svoju bolju igru nisu uspjele krunisati pogotkom, I meč se okončao rezultatom 0:0, dakle, bez pogodaka.

Leotar je ovim remijem ostao na desetoj poziciji na tabeli, dok je Željezničar nakon remija sada petoplasirani tim prvenstva.

Radnik Bijeljina – Rudar Prijedor 0:0

Gradski stadion u Bijeljini danas je bio mjesto susreta dvadeset i drugog kola Premijer lige BiH, sastali su se Radnik i Rudar iz Prijedora.

Meč između dva kluba koji se bore za opstanak u ligi, između Radnika i Rudara, bila je prilika objema ekipama da popravi svoj bodovni saldo sa tri nova boda, međutim, ovaj meč se okončao rezultatom 0:0, timovi su podijelili bodove, uz podatak da su gosti u 72. minuti ostali sa igračem manje, crveni karton je dobio Aljkanović.

Radnjk je ovim remijem ostao na posljednjem mjestu prvenstvene tabele, dok je Rudar nakon remija ostao na pretposljednjoj poziciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *