06/10/2024
IMG_20220411_194840

Prvotimac i kapiten prvoligaša Jedinstva iz Bihaća, Mujo Mujagić, oglasio se putem svog FB naloga, te objasnio kakva je finansijska situacija u klubu, a što prenosimo u nastavku teksta:

“Ovako da ne bih ispao kriv kao prošle polusezone od strane Uprave koja je zbog štrajka igrača htjela mene osuditi da sam ja kriv. Ovaj put to neću dopustiti i moram se oglasiti.

Poslije izgubljene utakmice u subotu, gdje su se svi borili kao lavovi i gdje je šteta da smo opet primili golove iz naših grešaka, presjednik koji jako se razumije u fudbal je ušao u svlačionicu i prijetio igračima ukoliko se ne uzme u dva kola šest bodova da neće biti plate.

Gdje ja nakon tuširanja dolazim ne znajući šta se dešava smirujem situaciju, te presjednik se unosi meni u facu jer stajem u zaštitu svojih igrača kao kapiten, te poslije toga kad je izišao ja sam udario u tablu dva puta pesnicom i nikakvu štetu nisam nanio klubu.

Ionako tu tablu smo kupili mi treneri i igrači. Ništa nisam polomio, niti ima kakve štete. Predsjednik je nakon toga meni rekao da sam trebao stati na njihovu stranu, a ne na stranu igrača.

Da stanem na stranu čovjeka koji mi se unosi u facu jer smirujem situaciju. Kad je vidio da se ne bojim jer znam da sam pošten i da sam u pravu tad izlazi i provocira me da on nije ‘Cigo’ bivši presjednik i da idem da štrajkam. Imam svjedoke moje saigrače da sve sam radio korektno svoj posao.” – istakao je Mujagić.

Izvor: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *