23/09/2024

Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu odigran je prijateljski nogometni duel između premijerligaša Sarajeva i prvoligaša GOŠK-a iz Gabele.

Ovaj susret ponudio je šest pogodaka, rezultat je naposlijetku bio 6:0 u korist sarajevskog tima, a nakon meča šef stručnog štaba sarajevskog tima, Feđa Dudić, ponudio je izjavu za javnost.

Pored ostalog obraćanja, na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da li se slaže s činjenicom da treba da se odgađaju mečevi Premijer lige BiH i na taj način izlazi u susret klubovima koji Bosnu I Hercegovinu oredstavljaju na međunarodnim takmičenjima, Feđa Dudić je istakao kako nije sretan sa činjenicom da se mečevi moraju odgađati, međutim, da razumije situaciju, te da želi da klubovi iz BiH naprave što je moguće bolje rezultate na međunarodnoj sceni, i tako donesu bolji državni koeficijent, koeficijent Premijer ligi BiH u UEFA okvirima.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i stratega Sarajeva, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *