06/10/2024
IMG_20220718_141053

Održan je žrijeb parova trećeg pretkola Konferencijske lige, te su i bosanskohercegovački predstavnici u ovom takmičenju, Velež iz Mostara, Tuzla City, i Zrinjski iz Mostara, saznali svoje potencijalne protivnike.

Tako će Velež iz Mostara, ukoliko u okviru mečeva drugog pretkola Konferencijske lige eliminiše predstavnika Malte, ekipu Hamrun Spartans, u trećem pretkolu takmičenja snage odmjeriti sa boljim iz duela između bugarskog kluba Levsi iz Sofije i grčkog PAOK-a iz Soluna, i mostarci mi u prvom meču bili gosti.

Tuzla City će, ukoliko u okviru mečeva drugog pretkola Konferencijske lige eliminiše predstavnika Nizozemske, ekipu AZ Alkmaar, u trećem pretkolu takmičenja snage odmjeriti sa škotskim predstavnikom Dundee United, i prvi meč bi Tuzlaci bili gosti.

Naposlijetku, Zrinjski iz Mostara, ukoliko u okviru mečeva drugog pretkola Konferencijske lige eliminiše predstavnika Albanije, ekipu Tirane, u trećem pretkolu takmičenja snagd odmjeriti sa boljim iz duela između kazahstanskog kluba Tobol Kostany ili Lincoln Red Imps sa Gibraltara, i prvi meč bi Mostarci bili domaćini.

Inače, prvi mečevi trećeg pretkola Konferencijske lige se igraju 4. augusta, a revanš mečevi na rasporedu su 11. augusta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *