29/09/2024

Upravni odbor kluba predao pismene ostavke predsjedniku Skupštine, današnji trening prvog tima otkazan, struka ne zna svoj dalji status u klubu, igrači mjesecima bez plate – ukratko aktuelno stanje u Fudbalskom klubu Goražde.

“Poštovani!

Posto je danas Upravni odbor FK Goražde predao pismene ostavke predsjedniku skupštine na daljnje postupanje, današnji planirani trening FK Gorazde nije održan. Razlog tome su sva dešavanja unutar i oko kluba.

Tražimo hitan sastanak sutra sa Gradonacelnikom Grada Goražda i sastanak sa premijerkom kantona uz prisustvo članova uprave FK Goražde.

Kako saznajemo kompletan upravni odbor je dao ostavku. Mi sada kao Šefovi stručnog štaba i igrači želimo da znamo našu budućnost.

Da li možemo uopšte da se takmičimo, da li ima volje i želje da nastavimo dalje, da li možemo očekivati podršku finansijsku nadležnih organa, to su samo neka od pitanja na koja želimo dobiti odgovor?!!!

Svi moramo znati da momci daju zadnji atom snage da naprave nešto za ovaj klub, a u skoro 3 mjeseca dobili su jednu hranarinu.

Budućnost nastavka igranja u ovom klubu je neizvjesna. Želimo da znamo šta nas očekuje. To je poruka sa današnjeg sastanka stručnog štaba i igrača.” – navodi se iz FK Goražde.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *