30/09/2024

Fudbalski klub BSK Bokavići, član Druge lige Tuzlanskog kantona – grupa Zapad, što je inače peti rang nogometnog takmičenja u BiH, iznajmljuje svoj stadion “Hada” drugim klubovima u svrhe odigravanja prijateljskih utakmica, a sa ciljem kako bi na taj način u klubu prikupili određena novčana sredstva neophodna za nastavak takmičarske sezone.

“𝐅𝐊 “𝐁𝐒𝐊” 𝐁𝐨𝐤𝐚𝐯𝐢ć𝐢 𝐮 𝐧𝐚𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨𝐦 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝𝐮 𝐢𝐳𝐧𝐚𝐣𝐦𝐥𝐣𝐢𝐯𝐚𝐭 ć𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐤𝐞 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐞

𝐈𝐳𝐧𝐚𝐣𝐦𝐢 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐳𝐚 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐮 𝐢 𝐩𝐨𝐦𝐨𝐳𝐢 𝐮 𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐅𝐊 “𝐁𝐒𝐊” 𝐁𝐨𝐤𝐚𝐯𝐢ć𝐢 !

  • Rukovodstvo našeg kluba na sastancima koji su održani proteklih dana donijeli su nekoliko bitnih zaključaka, a svakako jedan od najvažnijih koji interesuje širu javnost na području Grada Lukavca, ali i susjednih gradova iz Kantona tiče se našeg stadiona “Hada”.

Naime, usljed sve teže situacije sa finansijskom konstrukcijom kluba odlučili smo da u narednom periodu “Stadion Hada”, svim zainteresovanim klubovima ustupljujemo na korištenje (za održavanje treninga i prijateljskih utakmica), naravno uz određena novčana sredstva. Ta sredstva bi klubu direktno pomogla za lakše funkcionisanje i rad u narednom periodu, kao i takmičenje u Drugoj ligi TK – grupa Zapad.

Inače naša “Hada” bez obzira na vremenske uslove (sunce,kiša,snijeg) uvijek je u odličnom stanju, a to mogu potvrditi i mnoge ekipe koje su do sada tu igrale što ligaške, što prijateljske utakmice. Pored korištenja terena, za potencijalne klubove koji žele koristiti naš stadion biti će obezbjeđen cijeli objekat to jeste dvije svlačionice, topla voda za kupanje,mokri čvor, kao i drugi sprat objekta.

Korištenje ili rentanje stadiona “Hade”, u narednom periodu iznosit će: 200,00 KM.

Ukoliko ste zainteresovani za neki termin možete nas kontaktirati na brojeve ili putem facebook stranice :

062/149-893 i
060/315-1288

𝐑𝐄𝐍𝐓𝐀𝐉 𝐓𝐄𝐑𝐌𝐈𝐍 𝐙𝐀 𝐔𝐓𝐀𝐊𝐌𝐈𝐂𝐔 𝐈 𝐏𝐎𝐌𝐎𝐙𝐈 𝐁𝐒𝐊-𝐔‼️” – navodi se u saopštenju iz FK BSK Bokavići, a u sljedećem video prilogu možete pogledati kako izgleda stadion “Hada” snimljen iz zraka:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *