06/10/2024
IMG_20230328_110709

U “paklu” četvrtog ranga nogometa u BiH, u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona, barem prema video zapisu koji dolazi iz NK Omladinac ’68 Mionica, igrači su potpuno nezaštićeni od strane sudačke organizacije.

Iz ovog kluba su se oglasili saopštenjem za javnost, u kojem kroz video zapis, iznose detalje sa utakmice osamnaestog kola Prve lige Tuzlanskog kantona, gdje je klub gostovao kod Mladosti ’78 iz Donjih Vukovija, i gdje je rezultatom 3:2 trujumfovao domaći tim.

“Kao što smo jučer najavili – još jedan video paklene atmosfere u Vukovijama sa izostavljenim detaljima koji nisu prikazani u prvom videu.

Brutalno gruba igra domaćih igrača na koju su sudije bili slijepi pratila je naše momke svih 90 minuta.

Oduzimanje vremena na sve moguće načine, čak su im u tome pomagali i sudije.

Nadamo se da ovakve scene nećemo više gledati na stadionima u BiH i očekujemo od Saveza da sankcioniše sve one koji svojim grubim i neljudskim ponašanjem kvare i ovo malo od sporta što nam je ostalo.” – stoji u saopštenju NK Omladinac ’68 Mionica.

U sljedećem video prilogu možete pogledati detalje sa utakmice osamnaestog kola Prve lige Tuzlanskog kantona, između FK Mladost ’78 Donje Vukovije i NK Omladinac ’68 Mionica, tako što ćete koristiti sljedeći link:

https://fb.watch/jyqqisuxbW/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *