07/10/2024
FB_IMG_1680548252691

Milan Tegeltija jednoglasno je izabran za novog predsjednika Fudbalskog kluba Borac iz Banjakuke na današnjoj vanrednoj izbornoj skupštini koja je održana na Gradskom stadionu u Banjaluci, zvanično je potvrdio ovaj klub.

“Milan Tegeltija jednoglasno je izabran za novog predsjednika našeg kluba na vanrednoj izbornoj skupštini koja je održana na Gradskom stadionu u Banjaluci

Birani su i novi članovi Upravnog odbora u kojem su Slobodan Stanarević, Bojan Kresojević, Ljubo Ninković, Goran Lukić i Bogoljub Zeljković.

“Puno je lakše preuzeti klub danas nego što je to bio slučaj prije nekoliko godina. Zato želim da se zahvalim prethodnoj upravi koja nam je Borac predala u stanju u kojem je sada.

U klubu, naravno, postoje mnoge stvari koje treba unaprijediti, mi smo tu da ga dignemo na viši nivo nego što je bio do sada i možete da vidite da su članovi Upravnog odbora koji sjede pored mene pokazatelj da je ovo klub koji spaja a ne razdvaja građane Banjaluke.

Svi ljudi koji danas sjede ovdje su posvećeni uspjehu Fudbalskog kluba Borac kao brenda grada i Republike Srpske.”, rekao je Milan Tegeltija.” – navodi se iz FK Borac Banjaluka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *