05/07/2024

Nogometaši Nikola Komazec, Dragam Živanović, Vukašin Daničić i Mujo Smajić nova su pojačanja u redovima FK Rudar iz Prijedora, zvanično je potvrdio ovaj klub, Komazec dolazi iz redova FK Sloboda Tuzla, Smajić iz redova FK Sloboda Novi Grad, a Živanović i Daničić iz FK Zvijezda 09 Brgule.

“Komazec, Živanović, Daničić i Smajić novi igrači Rudar-Prijedora.

Nikola Komazec, iskusni napadač, koji je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za mnogobrojne klubove širom svijeta, potpisao je danas ugovor sa našim klubom. Od Nikole očekujemo da svojim znanjem i iskustvom, posebno golovima, pomogne ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva, kao i da doprinese razvoju naših mladih igrača.

Dragan Živanović, desni bek, koji uspješno pokriva i poziciju lijevog beka, pojačaće konkurenciju na bočnim pozicijama našeg kluba. Ovaj 24-godišnjak se ističe izuzetnom brzinom i sigurno je jedan od najbržih igrača lige.

Vukašin Daničić, perspektivni krilni napadač, potpisao je danas ugovor sa našim klubom. Ovaj 19-godišnjak je jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije, krasi ga izuzetan dribling i sigurno će predstavljati zalog za budućnost našeg kluba.

Mujo Smajić, povratnik u redove našeg kluba, istakao se prosle sezone dobrim igrama u dresu Slobode, te se tokom priprema nametnuo šefu stručnog štaba. Mujo prokriva više pozicija u veznom redu i sigurno će biti vazan dio ekipe u toku naredne sezone.” – navodi se iz FK Rudar Prijedor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *