06/10/2024
IMG_20230812_184645

Odigrana su dva današnja meča trećeg kola Premijer lige BiH, mečevi u Konjicu i u Gabeli.

Igman Konjic – Sloga Doboj 1:0

Na Gradskom stadionu u Konjicu danas su se u okviru trećeg kola Premijer lige BiH sastali Igman i Sloga iz Doboja.

Nakon prvih četrdeset i pet minuta ovog duela nije bilo pogodaka, a u nastavku a u nastavku Igman u 76. minutu dolazi do prednosti od 1:0, strijelac je bio Bešagić, što je rezultat koji se ispostavio i kao konačni epilog ovog ovog duela.

Igman je ovom pobjedom sada na skoru od šest bodova iz dva odigrana meča, dok Sloga poslije ovog poraza iz dva meča ostaje na tri osvojena boda.

Važno je napomenuti i da je današnji meč odigran pred poprilično ispunjenom centralnom tribinom Gradskog stadiona u Konjicu, a u sljedećem video prilogu možete pogledati veliko slavlje domaćih navijača nakon vodećeg, ispostaviće se pobjedonosnog pogotka Igmana protiv Sloge, tako što ćete koristiti sljedeći link:

https://fb.watch/mnsWrQYFtR/?mibextid=Nif5oz

GOŠK Gabela – Zvijezda 09 Brgule 2:0

Na stadionu “Perica Pero Pavlović” u Gabeli danas su se u okviru trećeg kola Premijer lige BiH sastali GOŠK i Zvijezda 09 Brgule.

Ekipa GOŠK-a je bolje ušla u meč, i golom Skorupa u 30. minuti došla do vodstva od 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena, da bi u nastavku domaći golom Gogića u 80. minuti povećali vodstvo na 2:0, a što je bio i konačni epilog ovog duela.

GOŠK je ovom pobjedom došao do četvrtog osvojenog boda iz tri odigrana meča, dok je Zvijezda 09 nakon današnjeg poraza i dalje bez bodova.

Tabela Premijer lige BiH nakon nepotpunog trećeg kola:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *