05/07/2024

Iz Fudbalskog kluba Rudar iz Prijedora obavijestili su javnost kako ovoh dana rade na uređenju Gradskog stadiona u Prijedoru, no i kako se, po svemu sudeći, pribojavaju alkoholizma u kasnim noćnim satima, te su apelovala na sve da se u tim satima ne smiju okupljati na stadionu.

Kada kažemo da se, po svemu sudeći, u FK Rudar Prijedor boje alkoholizma, pod tim podrazumijevamo navijačku grupu ovog kluba “Alcohol Boys”, čije kme samo po sebi govori šta pripadnici iste obično rade u slobodno vrijeme – opijaju se alkoholom, jer “alcohol boys” prevedeno sa engleskog znači “alkoholizirani momci”.

“Naši vrijedni radnici intenzivno rade na uređenju Gradskog stadiona, kako bi svi posjetioci imali optimalne uslove za gledanje utakmica.

Ovim putem se zahvaljujemo Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Prijedor, Komunalnim uslugama i Vodovodu, koji su nam bili od velike pomoći pri uređenju stadiona.

Takođe, apelujemo na posjetioce da se ne okupljaju na tribinama Gradskog stadiona u večernjim satima, jer je to strogo zabranjeno.

Čuvajmo Gradski stadion!” – navodi se iz FK Rudar Prijedor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *