06/10/2024
IMG_20231209_140139

Odigrana su dva susreta današnjeg programa sedamnaestog kola Premijer lige BiH, susreti u Ugljeviku i u Modriči.

Zvijezda 09 Brgule – Borac Banjaluka 1:2

Na Gradskom stadionu u Ugljeviku danas su se u okviru susreta sedamnaestog kola Premijer lige BiH sastali Zvijezda 09 iz Brgula i Borac iz Banjaluke.

Ekipa Borca bolje je ušla u meč, i u 43. minuti golom Kvržića stigla do orednosti od 1:0, za ujedno i rezultat prvog poluvremena, a u nastavku Banjalučani golom Čavića u 6. minuti povećavaju prednost na 2:0, da bi Brguljani u 75. minuti pogotkom Ivančića smanjili prednost gostiju na 2:1, a što je bio i krajnji epilog ovog duela.

Ovom pobjedom Borac je ostao lider prvenstvene tabele, dok je Zvijezda 09 poslije poraza ostala posljednjeplasirani tim prvenstva.

Sloga Doboj – Posušje 1:0

Na stadionu “dr. Milan Jelić” u Modriči danas su se u okviru susreta sedamnaestog kola Premijer lige BiH sastali Sloga iz Doboja i Posušje.

Poslije prvih četrdeset i pet minuta ovog meča nije bilo pogodaka, a u nastavku Sloga u 60. minuti golom Nikolića dolazi do prednosti od 1:0, što se kasnije ispostavilo i kao krajnji epilog čitavog duela.

Sloga je ivom pobjedom ostala na petoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Posušje poslije poraza ostalo sedmoplasirani tim prvenstva.

Tabela Premijer lige BiH nakon nepotpunog sedamnaestog kola:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *