16/09/2024

Nogometaši Armin Karišik i Adnan Ahmetbegović postali su nova pojačanja u redovima NK TOŠK Tešanj, zvanično je potvrdio ovaj klub.

“NK TOŠK Tešanj obavještava javnost da je postignut dogovor sa igračem Armin Karišik, koji će tako postati novi igrač našeg kluba.

Armin je rođen 29. jula 2004. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a u naš klub stiže iz ekipe BFK Simm – Bau. Osim ekipe BFK Simm – Bau još je nastupao i za omladinske kategorije FK Željezničar U17, U19, te za FK Radnik Hadžići U19. U nedavno završenoj sezoni Armin je odigrao ukupno 29. utakmica, gdje je postigao 2 gola, te upisao 3 asistencije.

Arminu želimo dobrodošlicu u naš grad i klub, te mnogo sreće i uspjeha u dresu našeg TOŠK-a!

NK TOŠK Tešanj obavještava javnost da je postignut dogovor sa igračem Adnan Ahmetbegović, koji će tako postati novi igrač našeg kluba.

Adnan je rođen 20. juna 2005. godine, igra na poziciji štopera, a u naš klub stiže iz ekipe BFK Simm – Bau. Osim ekipe BFK Simm Bau, još je nastupao i za ekipu NK Zvijezda Gradačac, dok je u omladinskim kategorijama nastupao za FK Sloga Doboj U19, te BFK Simm – Bau U19. Iako vrlo mlad igrač, Adnan već ima upisanih 41. nastup u Prvoj ligi FBiH.

Adnanu želimo dobrodošlicu u naš grad i klub, te mnogo sreće i uspjeha u dresu našeg TOŠK-a!” – navodi se iz NK TOŠK Tešanj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *