20/09/2024

Odigran je prvi susret današnjeg programa četvrtog kola Premijer lige BiH, susret u Bijeljini između Radnika i Veleža iz Mostara.

Radnik Bijeljina – Velež Mostar 4:3

Na Gradskom stadionu u Bijeljini danas je odigran susret četvrtog kola Premijer lige BiH između Radnika i Veleža iz Mostara.

Radnik je bolje otvorio meč, i u već u 4. minuti golom Pantelića došao do prednosti od 1:0, no Mostarci zatim golovima Lauša u 12. minuti i Halilovića u 17. miniti preokreću rezultat u svoju korist, dolaze do vodstva od 2:1, međutim domaći u 46. miniti pogotkom Mehanovića poravnavaju na 2:2, što je bio i ishod prvog poluvremena, da bi u nastavku Bijeljinci u 55. minuti pogotkom Krajišnika iz jedanaesterca, nakon intervencije VAR tehnologije, došli do prednosti od 3:2, a potom u 66. minuti golom Janjića i do 4:2, no Mostarci u 81. minuti golom Haskića smanjuju prednost Radnika na 4:3, a što se ispostavilo i kao krajnji epilog ovog duela.

Ovom podjelom bodova Radnik je sada na trećoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Velež nakon poraza sada osmoplasirani tim prvenstva.

Tabela Premijer lige BiH nakon nepotpunog četvrtog kola:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *