12/10/2024
IMG_20241008_220143

Kako smo već i najavili ranije, od 20. do 23. oktobra u crnogorskom turističkom gradu, Ulcinju, na jednom mjestu će se okupiti mnoge sportske veličine sa prostora čitavog Zapadnog Balkana, odnosno, na jednom mjestu će se okupiti ljudi koji su u svojim karijerama bili svjetski, olimpijski i evropski prvaci.

Postao je, u međuvremenu, poznat i zvanični raspored programa za dolazeći “Mundijal prijateljstva” u Ulcinju, o kojem smo mi sa portala sportskevijesti.com, inače smo ponosni medijski partner festivala, izvještavali u prethodnom periodu, a jedan od zanimljivijih događaja svakako će biti i crnogorska premijera dokumentarnog filma “Dogodilo se – Ratko Rudić”, film posvećen proslavljenom vaterpolo treneru Ratku Rudiću.

Tim povodom će, u ponedjeljak, 21. oktobra u hotelu “Palata Venezia” u Ulcinju, sa početkom u 10 sati biti organizivana i konferencija za medije.

Na konferenciji za medije će govoriti Ratko Rudić, Igor Milanović, Dragan Andrić, Mirko Vičević, Veselin Đuho, Deni Lušić, Andrija Popović, Goran Sukno, Božo Vuletić i Dejan Aćimović, a sama premijera dokumentarnog filma biće održana istog dana u Domu kulture Ulcinj, sa početkom u 18 sati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *