19/10/2024
Untitledborac

Poslije poraza od Mladosti trener Borca Zoran Milinković nalazi se u teškoj situaciji, jer se njegova ekipa nalazi u donjem dijelu tabele, a on sam na ivici otkaza, navodi mondo.ba.

Sa Milinkovićem na klupi Borac je u osam kola osvojio deset bodova, što nije zadovoljilo dio uprave Borca koja će vrlo brzo odlučivati o njegovoj sudbini.

Upravni odbor FK Borac danas će raspravljati o statusu trenera i nakon što Milinković podnese izvještaj o svom radu glasaće o njegovoj sudbini, pišu „Nezavisne novine“, pozivajući se na neimenovani izvor iz kluba.

Član UO FK Borac zadužen za sportska pitanja, Vico Zeljković, u izjavi za MONDO nije ni potvrdio ni demantovao informaciju da će sljedeća sjednica Upravnog odbora biti ključna za Milinkovića.

Razgovaraćemo oko svega što je urađeno dosad i našim planovima dalje. O učinku trenera Milnkovića pričaću kada za to dođe vrijeme“, rekao je Zeljković.

On je rekao da bi sjednica Upravnog odbora trebala biti održana večeras ili sutra, ali i da postoji mogućnost da se odloži i održi nakon utakmice protiv Željezničara, navodi mondo.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *