06/10/2024
Untitledvisoko1

Krajem ove kalendarske godine, konkretno, od 25. do 29. decembra, JU KSC Mladost Visoko organizuje malonogometni “Novogodišnji turnir Visoko 2017”, na kojem su učešće uzele mnoge kvalitetne ekipe koje, inače, što profesionalno, što amaterski, igraju mali nogomet, odnosno, futsal.

Organizatori ovog turnira ovih dana ulažu velike napore kako bi ova zanimljiva sportska manifestacija protekla u najboljem redu, a najavili su i neka iznenađenja za sve posjetioce na “Novogodišnjem turniru Visoko 2017”.

Kao jedno od niza iznenađenja za sve posjetioce ovog sportskog događaja, organizatori navode da će u petak, 29.12.17., neposredno prije odigravanja polufinalnih i finalnih utakmica turnira, biti odigran i turnir za veterane, na kojem će nastupiti FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Velež i NK Bosna Visoko.

Zaista će lijepo biti gledati nešto starije igrače koji su nastupali za svoje klubove kao što su: Almir Turković (FK Sarajevo), Bulend Biščević (FK Željezničar), Džemal Smječanin (FK Sarajevo), Dželaludin Muharemović (FK Željezničar), Refik Šabanadžović (FK Željezničar), Avdo Kalajdžić (FK Velež)m Sead Kajtaz (FK Velež), Adis Obad (FK Velež), Ibro Rahimić (FK Velež), Đenan Zaimović (FK Velež), Sead Vranić (NK Bosna), Esmir Džafić (NK Bosna), Almedin Hota (NK Bosna), Vejsil Ašlama (NK Bosna), Elvedin Hadžiahmetović (NK Bosna), i još mnogi drugi koji će upotpuniti ovaj zaista lijep sportski događaj. U svakom slučaju, o ovome mini turniru biće više riječi u narednim danima.” navodi se na Facebook stranici “Novogodišnji turnir Visoko 2017”, inače, Facebook stranici organizatora ovog predstojećeg malonogometnog turnira.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=389073044858017&id=387435518355103

Ovaj turnir u malom nogometu uveliko je pobudio velika interesovanja ljubitelja nogometa i futsala u Visokom, ali i šire, i definitvo je već sada poznato da će kompletna manifestacija biti izuzetno dobro posjećena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *