06/10/2024
Untitledtosk

Bosanskohercegovački prvoligaš TOŠK predstojećeg vikenda organizira donatorsko i slavljeničko “Plavo veče” povodom 90 godina postojanja ovog uglednog kluba iz Tešnja.

Manifestacija “Plavo veče” će se održati u subotu, 09. decembra 2017. godine u Caffe Bar “Primera” u sklopu Doma Kulture Tešanj sa početkom u 20 sati, a za sve posjetitelje biće upriličen muzički, te bogat zabavni program.

Prisutne će u sklopu muzičkog dijela programa zabavljati poznati bosanskohercegovački estradni umjetnik, Semir Cerić Koke, a u sklopu zabavnog programa, pored ostalog sadržaja, biće upriličena i aukcia dresova.

Što se tiče donatorskog dijela ove manifestacije, služba za odnose sa medijima NK TOŠK Tešanj kazala je za portal sportskevijesti.com da svi prisutni gosti imaju priliku donirati novac za rad i dalji napredak kluba, a time zauzvrat dobiti ili osvojiti neku od nagrada u sklopu zabavnog programa.

Svi zainteresovani za ovaj veliki događaj u organizaciji NK TOŠK Tešanj, imaju priliku da nabave svoje ulaznice, a one se kreću u iznosu od 10KM i 20KM.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *