06/10/2024
VISOKO-NK-BOSNA-GRB

Četvrtoplasirani tim nakon jesenjeg dijela aktuelnog prvenstva u okviru Prve lige FBiH, visočka Bosna, zvanično je ostala bez svoja dva prvotimca, odnosno, stadion “Luke” u Visokom u nastavku sezone više neće biti nogometni dom za Adnana Hrelju i Predraga Papaza.

Ovosezonski standardni prvotimac visočke Bosne, 24-godišnji lijevi bočni nogometaš, Adnan Hrelja, prihvatio je finansijski bolju ponudu trenutno drugoplasiranog tima Prve lige FBiH, ekipe Sloge iz Siminog Hana, a iz rukovodstva kluba iz Visokog nisu mu pravili prepreku prilikom realizacije ovog transfera.

Drugi nogometaš koji u nastavku aktuelne sezone, kao i Hrelja, više neće biti stanovnik Visokog je najbolji igrač Bosne u prošloj sezoni prema izboru navijača, 30-godišnji centralni defanzivac, Predrag Papaz, koji je u jesenjejoj polusezoni imao malu minutažu kod šefa stručnog štaba visočkih “Karioka”, Ive Ištuka, i koji će zbog toga svoj nogometni put nastaviti u nekom drugom klubu.

Kako navodi zvanična stranica Bosne iz Visokog, odlasci Hrelje i Papaza, ujedno će biti i jedina dva odlaska iz ovog kluba u toku prvenstvene pauze, s obzirom da je zamisao stručnog štaba da zadrži kostur tima na okupu uoči proljetnog dijela prvenstva.

Također, na zvaničnoj stranice visočke Bosne navodi se i podatak da će u tim u toku zimske pauze doći par zvučnih nogometnih imena u skladu sa rejtingom i ambicijama ovog kluba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *