07/10/2024
20180125_130946-681x463

Rekonstrukcija glavnog terena Stadiona Grbavica planirana je neposredno po završetku premijerligaške sezone, potvrdila je stranica fkzeljeznicar.ba, zvanična stranica FK Željezničar Sarajevo.

“Želimo informisati članove, navijače, sponzore, partnere i prijatelje da je klub u stalnim konsultacijama sa ekspertima za infrastrukturu i da je plan da budući novi teren na Stadionu Grbavica bude najsavremeniji u našoj zemlji i maksimalno prilagođen vremenskim uslovima u bilo kojem periodu godine sa grijačima. To znači da će budući teren zadovoljavati najnovije uslove koje UEFA propisuje za kategoriju 3” – navodi zvanična stranica FK Željezničar.

FK Željezničar se putem zvanične stranice dodatno zahvalio gradskim i kantonalnim vlastima Grada Sarajevo na bezrezervnoj podršci u ovom projektu, koji je od ogromnog značaja za širu društvenu zajednicu.

Podsjećanja radi, ovakvu mogućnost je na nedavno održanoj Skupštini FK Željezničar novinaru portala sportskevijesti.com, također, najavio i predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Senad Misimović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *