20/09/2024

Najvjerniji navijači i simpatizeri zeničkog premijerligaša Čelika, “Robijaši”, putem svoje zvanične Facebook stranice zatražili su od NK Čelik Zenica da se službenim putem očituje o aktivnostima sa trenutnom situacijom vezanom za reprogram poreskog duga NK Čelik Zenica, odnosno, da NK Čelik Zenica službenim putem informiše pristalice ovog kluba u kojoj su trenutnoj fazi događanja vezana za ovo pitanje.

Cjelokupno saopštenje “Robijaša” prenosimo u nastavku teksta:

“Poziv UO našeg kluba da se oglase putem oficijalne klubske stranice dokle je došlo sa aktivnostima kada je reprogram duga u pitanju!? Sezona ide a Reprogram još uvijek stoji, mada su nam i Grad i Klub potvrdili da će se reprogram duga potpisati u što kraćem vremenskom roku, od toga još nema ništa. Bar ste dužni navijačima, članovima i simpatizerima Kluba iznijeti detalje i oglasiti se kako bi javnost a pogotovo mi koji nosimo svetinju znali dokle je došlo sa pregovorima kada je Reprogram u pitanju a ne na svaki upit govoriti samo bit će, bit će! Pa sada se oglasite i odgovorite da znamo dokle smo došli sa istim i kad možemo da očekujemo potpis??!
Sezona ide a mi smo još i dalje na “biće”!” – navodi se u saopštenju “Robijaša” koje su izdali putem svoje zvanične Facebook stranice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *