24/09/2024

Nakon što je završen derbi susret trećeg kola Prve lige RS između Slavije iz Istočnog Sarajeva i Drine iz Zvornika, novinar portala sportskevijesti.com koji se nalazio na licu mjesta, porazgovarao je sa šefom stručnog štaba tima iz Zvornika, Veljkom Cvijetanovićem, i prvim golmanom ovog kluba, Markom Bogićevićem, koji u ovom susretu nije branio zbog povrede.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome koje su stvarne ambicije kluba za ovu sezonu, odnosno, čemu se navijači ovog kluba zaista mogu nadati u aktuelnom prvenstvu, strateg Zvorničana, Cvijetanović, imao je svoje viđenje situacije, što možete poslušati i pšogledati u video prilogu u režiji našeg portala:

 

Bogićević je bio mišljenja da Drina nije bila lošiji rival na ovom susretu, te da on i saigrači u nastavku sezonu imaju čemu da se nadaju:

“Pa utakmica je bila jako interesantna za sve gledaoce koji su došli. Primili smo dva jeftina gola, ali se nismo predavali. U drugom poluvremenu smo igrali još bolje, agresivnije, imali smo više loptu u svom posedu, i na kraju smo postigli taj utješni pogodak. Ja, kao trenutno prvi golman Drine, nisam danas branio zbog povrede kuka koju sam zadobio na treningu. Naš prvenstveni cilj je da izborimo Plej-of, a ako se ukaže prilika, da napadnemo Premijer ligu. U svakom slučaju nećemo odustati od toga..” – istakao je Bogićević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *