06/10/2024
FB_IMG_1547811472978

Nakon što su to učinili svi klubovi Premijer lige BiH, zatim većina klubova Prve lige FBiH i RS, i timovi Druge lige FBiH kreću sa pripremama za nastavak takmičarske sezone.

Tako jedan od prvih bosanskohercegovačkih drugoligaša koji startao sa pripremama za nastavak sezone je aktuelni član Druge lige FBiH – grupa Jug, FK Bjelopoljac iz Bijelig Polja.

Nogometaši ovog kluba okupili su se proteklog ponedjeljka kada je izvršena prozivka za drugi dio sezone, te je tim je pod vodstvom trenera Mustafe Taslidže krenuo s vrijednim radom kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone u kojoj se takmiče u okviru Druge lige FBiH – grupa Jug.

Kako ističu iz Bjelopoljca, drugi dio sezone žele obilježiti još boljim rezultatima nego u prvom dijelu prvenstva i time pokazati da zaslužuju mjesto u ovom rang takmičenja, odnosno, trećem rangu nogometnog takmičenja u BiH.

Pored ozbiljnog rada na terenu, gdje su ove sedmice s pripremama počele i omladinske selekcije Bjelopoljca, hercegovački klub nastavlja i sa ulaganjima u infrastrukturu, tako da iz dana u dan bilježi napredak u svim segmentima.

1 thought on “FOTO/ Hercegovački drugoligaš Bjelopoljac startao sa pripremama za nastavak sezone, klub nastavlja sa ulaganjima u igrački kadar kao i u infrastrukturu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *