06/10/2024
IMG_20190205_203146

U Premijer ligi BiH više neće igrati sa loptama marke “Adidas”, te će iste biti zamjenjene loptama danske marke “Select”.

Ipak, povratne informacije nisu baš najbolje, barem ako je suditi prema reakcijama igrača tuzlanskog premijerligaša Slobode.

Novim loptama nije zadovoljan nogometaš i kapiten Slobode, Perica Ivetić, koji se javno oglasio i tražio povrat adidasovih lopti.

“Sramota je kakve su nam lopte dali da igramo”, istakao je Ivetić, te dodao i da će nogometaši Slobode uskoro potpisati peticiju kako bi se na premijerligaške terene vratile lopte marke “Adidas”.

1 thought on “Nakon što je donesena odluka da će se u Premijer ligi BiH igrati sa loptama marke “Select” nogometaši tuzlanske Slobode žele povrat lopti marke “Adidas”!

  1. E moj Ivetiću! Đeko, Ibrahimović u svojim klubovima nisu i sada ne igraju Adidas loptama a postižu svjetski priznate rezultate!!!
    Za to treba imat glavu i nogu a upitno je dal to imaš ti i dal ćeš imat kad se vadiš na loptu koja je službena lopta Belgije 1. Lige a Belgija prva nacija na FIFA ljestvici, a čuo da će upravo ova lopta pored Danske, Švedske od 1.8. bit i službena lopta Portugalske 1. Lige!!! Pa gdje se sad ti nalziš u tom fudbalskom znanju i kvaliteti?!?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *