23/09/2024

Drugoligaš Gradina iz Srebrenika obavijestio je svoje članove, navijače, te nogometnu javnost u BiH da će se redovna Skupština kluba održati u četvrtak 07.marta 2019. godine.

Takođe, iz ovog kluba su najavili i da će tokom iste novi članovi postati jedna od najpoznatijih imena u bosanskohercegovačkom nogometu, Bekrić Samir i Joldić Omer.

“Poštovani članovi i navijači, obavještavamo vas da će se redovna Skupština našeg kluba održati u četvrtak (07.03.2019.) sa početkom od 16 sati, a novi članovi postati će i djeca Gradine i jedna od najpoznatijih imena u bh. fudbalu, Bekrić Samir i Joldić Omer.

Nakon povratka mnogih domaćih fudbalera, u planu je jačanje kompletnog rukovodstva sa našim bivšim fudbalerima i asovima te priključak srebreničkih firmi i privrednika, a sve u cilju bolje i jače, naše Gradine!

Koordinacioni odbor Gradine uputio je preko 90 poziva za Skupštinu koja će se održati u četvrtak u Plavoj sali Doma kulture, te se nada najvećem odzivu do sada.

Bekrić i Joldić su odmah prepoznali pozitivnu priču koja dolazi iz našeg kluba a vjerujemo da će nam se ubrzo priključiti i još fudbalera koji su svoje prve fudbalske korake napravili upravo u Srebreniku.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresovane navijače da u četvrtak od 16.00h u ulozi posmatrača prisustvuju Skupštini koja će biti održana u Plavoj sali u Domu kulture.” – navodi se na zvaničnoj Facebook stranici OFK Grsduna Srebrenik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *