07/10/2024
IMG_20190520_002206

Ekipa TOŠK-a iz Tešnja sezonu u okviru Prve lige FBiH završila je na trećem mjestu, odmah iza FK Velež Mostar i FK Olimpik Sarajevo.

Za ocjenu ukupne sezone iz službe za odnose sa medijima NK TOŠK upitali su predsjednika tešanjskog kluba Edina Jabandžića, koji je iskazao svoje viđenje i osvrt urađenog tokom cjelokupne sezone, te otkrio ime novog šefa stručnog štaba prvog tima ovog kluba.

” Ostvarenim trećim mjestom, te historijskim plasmanom u polufinale Kupa BiH možemo biti itekako zadovoljni i sezonu u cjelini ocijeniti kao uspješnu .

Koristim priliku da se zahvalim upravi, sponzorima, navijačima te cijelom timu na čelu sa šefom stručnog štaba, Ajdinom Mrgudom, na uloženom trudu ka ostvarenju zajedničkog cilja. Ranije je najavljeno da je dosadašnji šef stručnog štaba, Mrguda, izrazio želju da se okuša u drugoj sredini, te mu se ovim putem zahvaljujem za profesionalan pristup i doprinos, i želim puno sportske sreće i uspjeha u novoj sredini. Ajdin je dijete ovog grada i kluba, te je uvijek dobrodošao u NK TOŠK.

Za novog trenera izabran je Nusret Muslimović, koji će u narednim danima biti i zvanično predstavljen kao prvi čovjek stručnog štaba seniorske ekipe NK TOŠK. ” – istakao je Jabandžić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *