07/10/2024
IMG_20190518_192017

Kao što je poznato, aktuelni prvak BiH, Sarajevo, te Zrinjski iz Mostara, Šoroki Brijeg i Radnik iz Bijeljine, predstojeće sedmice počinju svoj ovosezonski evropski put.

Sarajevo će igrati prvo pretkolo Lige evropskih prvaka, a prvi duel sa škotskim Celticom iz Glasgowa igra se 9. jula na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu.

Meč između Sarajeva i Celtica počinje 9. jula u 19 sati 45 minuta, a za isti je osiguran i direktan TV prijenos, i to putem Moja TV.

Također, i mečevi tri preostala bosanskohercegovačka kluba, Zrinjskog, Širokog Brijega, te Radnika iz Bijeljine, koji se takmiče u prvom pretkolu Evropske lige, biće emitovani u direktnom TV prijenosu.

Tako će mečevi između Radnika iz Bijeljine i slovačkog Spartaka iz Trnave, te između Širokog Brijega i kazahstanskog Kairata, koji su na rasporedu 12. jula u 19 sati, odnosno 21 sat, biti emitovani putem Arena Sport 1.

Utakmica između makedonske Akademije Pandev i Zrinjskog iz Mostara za sada nije najavljena u TV prijenosu za područuje BiH, međutim, nije isključeno da se u međuvremenu i taj prijenos realizuje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *