06/10/2024
70438217_382788679300801_2315089519751200768_n

Nogometni klub Natron iz Maglaja u aktuelnoj sezoni u okviru prvenstva Druge lige FBiH – grupa Centar trenutno na tabeli ne stoji baš onako kako se to od ovog uglednog kluba očekivalo, a jedan od razloga jeste i trenutno nezavidna finansijska situacija u klubu.

Uslijed svega toga, grupa navijača NK Natron je u dogovoru sa rukovodstvom kluba napravila akciju prodaje privjesaka, te ostalih rekvizita sa obilježjima kluba kako bi financijski pomogli rad uprave najstarijeg maglajskog kluba.

“Grupa navijača našeg kluba okupljenih oko Edina Osmića, člana Uprave NK Natron izradila je privjeske s grbom najdražeg nam kluba.

Privjesak je 3 KM a sav novac od prodaje ide u kasu našeg sportskog kolektiva. Privjesak je moguće kupiti na štandu ispred Caffe Bar Point! Požurite i kupite ga što prije. Unaprijed smo zahvalni!

Narednih dana također privjesak će biti moguće kupiti kod naših volontera!” – navodi se iz NK Natron Maglaj.

Ovakav potez navijača NK Natron uistinu je za svaku pohvalu, ali je istovremneno i dokaz da je mnogim navijačima i simpatizerima ovog kluba itekako stalo da svoj tim vide u znatno boljoj poziciji nego što je trenutna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *