29/09/2024

Sarajevski Željezničar će u okviru 9. kola Premijer lige BiH dočekati Radnik iz Bijeljine, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Željezničara, Amar Osim i prvotimac ovog kluba, Kemal Osmanković.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com da objasni prednosti jednog i drugog tima, strateg Željezničara je ponudio objašnjenje sljedećim riječima:

“Njihove šanse su u kvalitetu igrača koje posjeduju on i mi. Znamo koje su naše dobre strane, a i njihove. Pokušat ćemo njihove dobre strane neutralizriati i naše dobre iskoristiti. Ako u tome uspijemo to bi trebalo biti početak nečeg dobrog. Imaju slične igrače kao u naša prethodna dva duela. Ako budemo igrali kao u ta prethodna dva susreta možemo ocekivati da ćemo ostvariti dobar rezultat, u suprotnom Radnik se može nametnuti jer imaju dobre igrače za to.” – rekao je Amar Osim.

Kako je protekao kompletan razgovor stratega Željezničara i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *