30/09/2024

Uoči sutrašnjeg susreta desetog kola Premijer lige BiH između Željezničara iz Sarajeva i Zvijezde 09 Brgule, obraćanje medijima imao je šef stručnog štaba tima iz Sarajeva, Amar Osim.

“Mi se nadamo da ćemo ostati neporaženi, ali nije baš dovoljno u ovoj utakmici ostati neporažen. Učinit ćemo sve da pobijedimo protiv Zvijezde 09. Mi smo previše utakmica izgubili. Utakmica sa Radnikom je bila utakmica u kojoj smo dominirali i uspjeli smo to krunisati pobjedom. Oni koji misle da smo prekasno dali gol… neka pitaju igrače Radnika je li bilo prekasno, do kraja je još bilo 25 minuta. Sve u svemu, dobra utakmica sa naše strane. Sezona je duga i svi će dobiti šansu za igru. Ova ekipa koja igra u posljednje vrijeme najviše pokazuje na treninzima i zato su u početnom sastavu. Rezultati su takvi kakvi su, valjda i to nešto govori.” – istakao je Osim.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome da li je Zvijzda 09 uistinu najlošiji tim u ligi ili je takvo stanje samo trenutni odraz na tabeli, Osim je istakao i da Zvijezda 09 još ne smije biti otpisana.

Kako je protekao kompletan razgovor novinara portala sportskevijesti.com i stratega Željezničara, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *