07/10/2024
IMG_20190929_192550

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Sarajeva odigrali su danas svoj susret jedanaestog kola Premijer lige BiH, susret koji je rezultatski pripao Sarajevu, a nakon istog upriličena je i konferencija za štampu uz obraćanje trenera oba tima, Husrefa Musemića ispred Sarajeva, i Ibre Rahimića ispred Mladosti.

”Očigledno je da igramo bolje nego je to slučaj bio u posljednje vrijeme. Pričali su da se raspadamo, a mi smo sada prvi ili drugi i naša igra raste. Potrudit ćemo se da se vratimo na nivo na kojem smo bili u proljeće ove godine. Potrebno je i odreženo vrijeme da se neki momci vrate nakon povreda, a kada se vrate bit će to druga priča.” – rekao je Husref Musemić.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome kada će se u tim vratiti svi igrači koji su povrijeđeni, strateg Musemić ustakao je kako se faktički već sada mnogi od njih vraćaju.

Kako je protekao kompletan razgovor između stratega Sarajeva i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *