07/10/2024
20190929_193153

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Sarajeva odigrali su danas svoj susret jedanaestog kola Premijer lige BiH, susret koji je rezultatski pripao Sarajevu, a nakon istog upriličena je i konferencija za štampu uz obraćanje trenera oba tima, Husrefa Musemića ispred Sarajeva, i Ibre Rahimića ispred Mladosti.

”Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Nemamo toliko širok i kvalitetan roster da možemo parirati aktuelnom prvaku BiH. Moramo odraditi ovo utakmica do pauze, a onda napraviti analizu i uigrati tim za drugi dio. Stvorili smo dvije ili tri šanse protiv aktuelnog prvaka i primjetno je da naša igra raste, ali nam fali još toga, najviše kondicije. Kroz naredne utakmice momci će dodatno kondicionon napredovati. Nama je ključna utakmica protiv Veleža na domaćem terenu. U Kupu ćemo izvesti kombinovani sastav protiv Želje.” – rekao je Ibro Rahimić.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome da se očetuje o javnom mišljenju prema kojem je Mladost najozbiljniji kandidat da po završetku ove sezone ispadne iz Premijer lige BiH, strateg Rahimić istakao je da razumije takvo mišljenje, ali i da njegov tim uopšte ne igra tako loše kako govore rezultati.

Kako je protekao kompletan razgovor između stratega Mladosti iz Doboja kod Kaknja i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *