23/09/2024

Nogometni klub Krivaja iz Zavidovića nastavlja sa izvođenjem radova na sanaciji oštećenih tribina i postavljanju prvih stolica, potvrđeno je iz ovog kluba.

Foto: Facebook

“Naši navijači, posjetioci i gosti koji su ove godine u velikom broju dolazili, a ovom prilikom moramo istaći što nam je posebno drago dolazak većeg broja djece, djevojaka i žena, kao i obiteljskih dolazaka na naše utakmice, obavezuju nas da na prvo mjesto stavimo njihovu sigurnost i udobnost.” – navodi se iz NK Krivaja Zavidovići.

Foto: Facebook

Do jučerašnjeg dana, 6. 11. 2019.godine urađeni su svi poslovi na sanaciji dijela betonskih tribina.

Foto: Facebook

Također, postavljene su i prve od ukupno 500 nabavljenih stolica, dok će kompletno postavljanje istih biti okončano u najskorije vrijeme.

Foto: Facebook

“Ovom prilikom zahvaljujemo se posebno Adisu Porobiću, koji je omogučio-donirao beton za jučerašnje uspješne radove i čovjek na kojeg se nogometni klub „Krivaja“ može uvijek računati.” – dodaje se iz NK Krivaja Zavidovići.

Foto: Facebook

U Nogometnom klubu Krivaja po završetku ovih radova imaju i dalje ambicije na adaptaciji svog stadiona, te je naredni cilj 1000 sjedećih mjesta za publiku koja pohodi domaće mečeve kluba, a za šta su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava u koju se mogu uključiti svi oni koji podržavaju rad ovog tima iz Zavidovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *