01/10/2024

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu danas su se u okviru prijateljskog nogometnog susreta sastali aktuelni premijerligaš Željezničara iz Sarajeva i aktuelni prvoligaš Krupu.

Željezničar Sarajevo – Krupa 3:3

Nogometaši sarajevskog Željezničara su u okviru prijateljske utakmice remizirali rezultatom 3:3 sa ekipom Krupe iz Krupe na Vrbasu.

Strijelci remiju između sarajevskog tima i tima iz Krupe na Vrbasu bili su Lukić dva puta za vodstvo gostiju od 2:0, potom su domaći pogotcima Mujezinovića i dva puta Krpića potpuno preokrenuli rezulat u svoju korist na 3:2, da bi konačan rezulat postavio Puzigaća iz jedanaesterca koji su gosti imali u finišu meča.

Željezničar je u prvom poluvremenu igrao u sastavu: Erić – Stevanović, Osmanković, Bogičević, Pavić – Hajdarević, Mehić – A. Zec, Subašić, Veselinović – Zajmović.

U drugom poluvremenu sarajevska ekipa igrala je u sastavu: Kjosevski – Dacić, Beća, Sipović, Stanić – Sadiković, Alispahić – Ramović, Štilić, Mujezinović – Krpić.

Krupa je igrala u sastavu: Kolak, Nikolić S, Filipović, Makitan, Maksimović, Miketek, Palić, Dujaković, Mandić, Lukić, Golubović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *