06/10/2024
IMG_20191208_185552

Odigrani su mečevi trinaestog kola Premijer lige BiH, a naročito zanimljivo bilo je u Istočnom Sarajevu, Gračanici, i u Trebinju.

Slavija Istočno Sarajevo – Borac Banjaluka 26:27

U dvorani u Istočnom Sarajevu svoj susret trinaestog kola Premijer lige BiH odigrali timovi Slavije i Borca iz Banjaluke.

U jednoj vrlo neizvijesnoj utakmici, utakmici između Slavije i Borca, Banjalučani su naposlijetku uspjeli opravdati epitet favorita za pobjedu koji su imali uoči samog meča, te su na kraju trijumfovali rezultatom 27:26, i tako došli do tri nova prvenstvena boda.

Borac je sa ovom pobjedom ostao na diobi liderske pozicije na prvenstvenoj tabeli, dok je Slavija nakon poraza sada na desetoj poziciji ovosezonskog prvenstva.

Gračanica – Sloga Doboj 26:23

Jedan od interesantnijih mečeva ovog kola Premijer lige BiH odigrali su u Gračanici timovi Gračanice i Sloge iz Doboja.

Nakon prvog poluvremena ovog duela rezultat je bio neriješen 11:11, da bi u nastavku meča domaći tim bio nešto bolji rival na terenu, i na kraju rezultatom 26:23 stigao i do trijumfa, te je na svoj konto dodao nova tri boda.

Gračanica je sa pobjedom i tri nova boda i dalje na diobi liderske pozicije prvenstvene tabele, dok je Sloga nakon poraza sada osmoplasirana.

Leotar Trebinje – Bosna Visoko 28:26

U Trebinju je odigran jedan od interesantnijih mečeva trinaestog kola Premijer lige BiH, a sastali su se Leotar i Bosna iz Visokog.

Nakon prvih trideset minuta igre tim Bosne imao je rezultatsku prednost od 13:12, odnosno, na odmor su gosti otišli sa prednošću od jednog pogotka razlike, da bi u nastavku susreta domaći bili bolji tim na terenu, i u konačnici stigli do preokreta i pobjede rezulatom 28:26, dakle, pobjede od dva pogodaka razlike.

Leotar sa ovom pobjedom sada na devetoj poziciji prvenstva, dok je Bosna nakon ovog poraza poslije trinaestog kola Premijer lige BiH ostala na trećoj poziciji prvenstva.

Rezulati trinaestog kola Premijer lige BiH:

Tabela nakon trinaest odigranih kola Premijer lige BiH:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *