19/10/2024
IMG_20191211_155525

U četvrtak će u hotelu “Holiday” u Sarajevu biti održana svečana manifestacija Izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji “Nezavisnih novina” i Radio-televizije BiH. Povodom najrelevantnijeg izbora u našoj zemlji koji će prenositi BHT1 sa početkom u 20 sati danas je u RTV domu održana pres konferencija.

Tim povodom obratili su se predsjednik ovogodišnjeg žirija, proslavljeni bh. košarkaš Samir Avdić, kao i urednik sportske rubrike “Nezavisnih novina” Goran Karać, te urednik sportskog programa BH Radija 1 i dopredsjednik žirija Adnan Ljubović.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome da se pojasni čitaocima kako i na koji način se nominuju i u konačnici biraju najbolji sportisti, urednik sportske rubrike “Nezavisnih novina” Goran Karać, i urednik sportskog programa BH Radija 1 i dopredsjednik žirija Adnan Ljubović objasnili su kriterije prema kojima radi žiri.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i urednika sportske rubrike “Nezavisnih novina” Gorana Karaća, kao i urednika sportskog programa BH Radija 1 i dopredsjednika žirija Adnana Ljubovića, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *