07/10/2024
Gradiska-teren-sa-vjestackom-travom-foto-Milan-Pilipovic

Na radost mnogih nogometaša i tridesetak nogometnih klubova u Gradiški, počela je izgradnja terena sa vještačkom travom u Sportskom kompleksu Kozara.

Gradonačelnik Gradiške, Zoran Adžić, pojasnio je za Srpskainfo da će teren biti završen do ljeta koji će biti povjeren FK Kozara, koja je član Prve lige RS, a koristit će ga svi ostali nogometni klubovi sa ovog područja.

“Teren sa vještačkom travom je prijeko potreban našim klubovima koji su zimske pripreme obavljali u drugim sredinama koje su imale bolje uslove. Naš najtrofejniji klub Kozara će od sada biti u povoljnijoj poziciji jer su i potreba ovog kluba za ovim terenom najveće.“ – istakao je Adžić.

On kaže da se gradska uprava obavezala da će finasirati građevinske radove koji koštaju 240.000 KM, a Fudbalski savez RS i Nogometni savez BiH donirali su vještačku travu koja košta 200.000 KM.

Teren sa vještačkom travom, pod istim okolnostima, bit će izgrađen i pored stadiona FK Lijevče.

“Takođe će terenom sa vještačkom travom gazdovati FK Lijevče, ali će taj teren moći da koriste i druge ekipe iz lijevčanskog područja, odnosno naši klubovi. Obećali su nam iz Fudbalskog saveza RS i ovaj teren koji će, sasvim je izgledno, biti izgrađen tokom ljeta.” – pojasnio je gradonačelnik Gradiške.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *