30/09/2024

Upravni odbor Nogometnog kluba Čelik Zenica, obavještava javnost da su došli do određenih nezvaničnih saznanja da postoje pečati NK Čelik Zenica izvan prostorija kluba, a obavještenje prenosimo u cjelosti:

“Obzirom na navedeno ukoliko je navedena informacija tačna, postoji mogućnost da predmetne pečate treće neovlašteno lice koristi u pravnom prometu, identifikujući se kao ovlašteni predstavnik NK „Čelik“ Zenica. S tim u vezi, pozivamo sve one koji sklapaju bilo kakve poslove sa NK „Čelik“ da obrate pažnju ko su osobe koje se identifikuju kao ovlašteni predstavnici Kluba. Naime, za sklapanje poslova u ime i za račun Kluba je ovlašten samo Upravni odbor Nogometnog kluba „Čelik“ Zenica, prema Odluci Skupštine Kluba koja se održala 13.07.2020. godine.

Također o navedenom Upravni odbor će obavijestiti nadležne institucije,, kako bi ispitali navode o postojanju „duplih“ pečata, kao i pokrenuti postupak promjene postojećih pečata, u skladu sa Statutom i pozitivnim zakonskim propisima.” – navodi se iz NK Čelik Zenica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *