29/09/2024

Današnjim susretima u Tuzli između Slobode i Radnika iz Bijeljine, i u Banjaluci između Borca i Mladosti iz Doboja kod Kaknja, otvorena je nova takmičarska sezona u okviru Premijer lige BiH.

Sloboda Tuzla – Radnik Bijeljina 1:1

Foto: Facebook/ FK Radnik Bijeljina

Ovaj meč ponudio je “pobjede” oba tima po poluvremenu, odnosno, Radniku je pripalo prvo poluvrijeme, s obzirom da su Bijeljinci pogotkom Karića poveli sa 1:0 u 45. minuti, da bi u nastavku meča, u 62. minuti Tuzlaci pogotkom Beganovića poravnali na 1:1, što je naposlijetku bio i krajnji ishod ovog duela.

Na stadionu “Tušanj” u Tuzli danas su se u okviru prvog kola Premijer lige BiH za sezonu 2020/21 sastali timovi Slobode i bijeljinskog Radnika.

Sloboda i Radnik su tako, današnjim remijem, od prvog kola nove dobili po jedan prvenstveni bod, sa kojim u suštini ne mogu naročito nezadovoljni biti niti jedni, a niti drugi.

Borac Banjaluka – Mladost Foboj-Kakanj 6:0

Gradski stadion u Banjaluci danas je u okviru premijernog kola Premijer lige BiH za sezonu 2020/21 ugostio timove Borca i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ovaj duel je, ispostaviće se, od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka išao u samo jednom smjeru, u smjeru pobjede Banjalučana, koja je naposlijetku bila izrazito visoka, sa ček šest pogodaka razlike, i bez primljenog gola.

Banjalučani su savladali tim Mladosti rezultatom 6:0, a u listu strijelaca upisalo se čak pet različitih igrača, redom Jovanović u 9. minuti, Vranješ u 19. minuti, Danilović u 33. minuti, Ziljkić u 44. minuti, potom u nastavku meča još i Zakarić u 74. minuti, te i u 84. minuti za konačan epilog ovog duela.

Borac je tako ovim visokim rezultatom sada trenutni prvenstveni lider, dok je Mladost nakon ovog rezultatskog “brodoloma” trenutno posljednjeplasirana.

Nakon današnjeg debakla u Banjaluci kod Borca, šef stručnog štaba Mladosti, Fahrudin Šolbić podnio je ostavku na ovu poziciju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *