30/09/2024

Nakon današnjeg susreta četrnaestog kola Premijer lige BiH između Borca iz Banjaluke i Željezničara iz Sarajeva, održana je konferencija za štampu uz obraćanje šefova stručnih štabova oba tima, Amara Osima ispred Željezničara, te Vlade Jagodića ispred Borca.

Pored ostalog obraćanja, trener Željezničara, Amar Osim, podvukao da je kako je iz VIP lože stadiona bilo dosta uvreda upućenih članovima gostujućeg tima.

“Drago mi je što se publika vratila na bh. stadione. Vidjeli smo da je ovdje u loži bilo 150 navijača. Za nekog pravila važe, za nekog ne. U jednom trenutku napali su, ne samo verbalno, našu klupu. Kažu provocirali ih. Ko? Ona djeca? Imamo neka pravila, Covid protokole, s..nja, a imamo na utakmici 150 navijača.

Nismo zaslužili ovo, sve ostalo je bilo super, to nema veze sa Vladom, ekipom, dočekom. Sretni smo što su ljubitelji fudbala, oni ispred TV ekrana, i ovih 150 na stadionu, mogli da uživaju u dobroj utakmici i lijepim potezima.” – istakao je na konferenciji za štampu nakon meča Amar Osim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *