30/09/2024

Nakon večerašnje nogometne utakmice u Sarajevu u okviru Lige nacija A između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Italije u kojoj su gosti ostvarili pobjedu rezultatom 2:0, održane su konferencije za štampu selektora ovih ekipa, Dušana Bajevića ispred BiH, te Alberica Evania ispred Italije.

Selektor reprezentacije BiH, Dušan Bajević, na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da sumira igre reprezentacije u protekla tri mjeseca, istakao je sljedeće:

„Svaka utakmica za reprezentaciju je veoma bitna i važna tako da nam ovaj poraz teško pada. Protivnik je imao više želje. Griješili smo prilikom vraćanja lopte nazad i dali smo protivniku nekoliko šansi. Mi smo pokušavali, ali nismo stvorili pravu priliku. U prvom poluvremenu i nismo igrali toliko loše i imali smo posjed, ali u drugom smo bili lošiji od selekcije Irana.“

Kako je protekao kompletan razgovor između selektora reprezentacije BiH i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *