03/10/2024
ffc-700x495

Obavještavamo Vas da su puštene u prodaju ulaznice za utakmicu FK Sloboda  – FK Radnik Bijeljina koja se igra u Subotu, 29.07.2017. Godine sa početkom od 19:30 sati.

Cijena ulaznice je jedinstvena za ovu utakmicu, obzirom da je prva utakmica i ona iznosi 3,00 KM sa članskom iskaznicom. Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Udruženja, danas do 17:00 sati i sutra od 12:00 sati do 18:30.
Jedinstvena cijena ulaznice za sve naredne domaće utakmice će biti naknadno određena i bit ćete pravovremeno obaviješteniU poslednjih nekoliko godina, naše Udruženje je uradilo niz dizajna majica, kao što je prikazano na fotografiji ispod. Mi smatramo da je vrijeme da se prestane dolaziti u majicama drugih, drečavih boja. Niti jedna boja nije prihvatljiva osim crne na tribini. Tribina treba da bude jedinstvena. Znači, svi MORAMO BITI U CRNOM, JER SAMO NA TAJ NAČIN TRIBINA IZGLEDA OZBILJNO!

Ostavite sve predrasude kod kuće, sva međusobna neslaganja, izgovora nema. Subota je večer, utakmica u noćnom terminu, cijena ulaznica sitnica. Napunimo sutra tribinu i pomozimo momcima da nas obraduju sa prva 3 boda ove sezone.

Okupljanje je sutra od 17:30 na Sonom trgu. Zadrzavanje u i oko Udruženja ne dolazi u obzir. Obavezno svi na Soni trg i obavezno svo smeće ukloniti prije nego krenemo prema stadionu.

(fukare.ba)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *