06/10/2024
Bilino-polje

U administrativnoj zgradi NS/FS BiH održana je redovna sjednica Izvršnog odbora kojom je predsjedavao predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković.

Na sjednici je usvojeno, kako slijedi:

  1. Zapisnik i informacija o realizaciji zaključaka sa 6. redovne sjednice Izvršnog odbora, održane 02. 07. 2021. godine i sjednice Komiteta za hitnost održane 08.07.2021. godine.
  2. Odluka o pokretanju postupka izbora nezavisnog revizora za reviziju finansijskih izvještaja NS/FS BiH za 2021. godinu.
  3. Informacija o organizaciji kvalifikacionih utakmica sa reprezentacijama Francuske i Kazahstana, kao i prijateljske utakmice sa reprezentacijom Kuvajta.
  4. Odluka o trajanju ljetnog registracionog perioda 2021. godine za igrače futsala u periodu od 01.09.2021. godine do 07.10.2021. godine.
  5. Pravilnik o registracijama klubova i igrača i statusu i transferu igrača,
  6. Odluke o naknadama za treniranje igrača,
  7. Odluke o iznosima taksi na redovne i vanredne pravne lijekove.

Na sjednici Izvršnog odbora NS/FS BiH su određene cijene ulaznica za prijateljsku i kvalifikacionu utakmicu sa reprezentacijama Kuvajta i Kazahstana u Zenici.

Cijene ulaznica su iste za obje utakmice, i to za tribinu Zapad 20 KM, za tribinu Istok 15 KM i tribine Sjever i Jug 10 KM.

O načinu prodaje i distribuciji ulaznica, kao i neophodnim procedurama za ulazak gledalaca na utakmice koje će reprezentacija BiH igrati na stadionu „Bilino Polje“ u Zenici, NS/FS BiH će izdati posebno saopštenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *