06/10/2024
1630263566028

Odigran je i drugi susret današnjeg programa sedmog kola Premijer lige BiH, susret u Banjaluci između Borca i Radnika iz Bijeljine.

Borac Banjaluka – Radnik Bijeljina 4:3

Na Gradskom stadionu u Banjaluci večeras je odigran susret sedmog kola Premijer lige BiH, sastali su se timovi Borca i Radnika iz Bijeljine.

Meč nije mogao bolje početi za goste iz Bijeljine, koji su već u 3. minuti zahvaljujući dva pogotka Markovića imali prednost rezultatom 2:0, međutim, Banjalučani prvobitno u 21. minuti preko Ćosića smanjuju zaostatak na 2:1, potom pogotkom Vranješa u 32. minuti dolaze do 2:2, a u 45. minuti preko Zakarića i do 3:2, odnosno, potpunog preokreta, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta Borac u 62. miuti pogotkom Vranješa iz jedanaesterca dolazi i do 4:2, da bi u 91. minuti Galić svojim golom smanjio prednost Banjalučana na 4:3, a što se naposlijetku ispostavilo i kao krajnji epilog ovog duela.

Borac je ovim trijumfom sada na skoru od šest bodova, dok je Radnik ostao na dva osvojena boda u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Tabela nakon nepotpunog sedmog kola Premijer lige BiH:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *