07/10/2024
FB_IMG_1634550829924

U vikendu za nama su odigrani susreti desetog kola u trećem rangu nogometa u BiH, Drugoj ligi FBiH – grupa Sjever, u kojima su na šest od osam mečeva slavili domaći timovi, jedan duel je završen neriješeno, dok su se gosti radovali na jednom meču.

Strijelci su u ovom kolu bili raspoloženi, postigavši ukupno 30 pogodaka na svim mečevima, od toga osam pogodaka na meču u Gornjem Rahiću, u pobjedi Gornjeg Rahića nad Prilukom.

Svatovac Poljice – Radnički Lukavac 2:3

Zanimljiv susret u okviru ovog kola odigrali su u Poljicu timovi Svatovca i Radničkog iz Lukavca, a susret se završio pobjedom tima iz Lukavca rezultatom 3:2, te je uslijed toga Radnički ostao lider prvenstvene tabele, dok je Svatovac nakon poraza sada na petoj poziciji ovosezonskog prvenstva.

Seona – Bosna Mionica 2:1

Interesantan susret u okviru ovog kola odigrali su u Hasan Polju timovi Seone i Bosne iz Mionice, a susret se završio pobjedom Seone rezultatom 2:1, te je shodno tome tim iz Hasan Polja sada na drugoj pozicij prvenstvene tabele, dok je Bosna nakon ovog poraza sada na sedmoj poziciji na tabeli.

Svi rezultati desetog kola Druge lige FBiH – grupa Sjever:

Tabela nakon desetog kola u okviru Druge lige FBiH – grupa Sjever:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *