07/10/2024
1637507404901

Odigrana su sva tri meča današnjeg programa sedamnaestog kola Premijer lige BiH, mečevi u Sarajevu, Banjaluci, i u Posušju.

Željezničar Sarajevo – Radnik Bijeljina 2:0

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu danas je odigran meč sedamnaestog kola Premijer lige BiH između Željezničara i Radnika iz Bijeljine, a ekipa portala sportskevijesti.com posjetila je ovo nogometno zdanje i medijski popratila ovaj zanimljiv susret.

Prvo poluvrijeme ovog duela okončalo je bez pogodaka, a u nastavku Željezničar iz svoje prve prave prilike postiže pogodak i dolazi do prednosti od 1:0, strijelac je u 50. minuti bio je Juričić.

Poslije vodećeg pogotka Željezničara ritam igre drastično je opao, da bi Sarajlije u 90. minuti ipak pogotkom Zdunića došli do 2:0, a taj pogodak je na kraju bio posljednji bitan događaj, i ovaj duel se okončao tim rezultatom.

Ovom pobjedom Željezničar ih sada na svom kontu ima dvadeset i dva i nalazi se na sedamoj poziciji, dok ih Radnik ima deset i nalazi se na posljednjoj poziciji prvenstvene tabele.

Borac Banjaluka – Rudar Prijedor 1:0

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas je odigran meč sedamnaestog kola Premijer lige BiH, sastali su se Borac Rudar iz Prijedora.

Banjalučani su bolje ušli u meč i pogotkom Melega u 27. minuti poveli sa 1:0, što je bio i ishod prvog poluvremena, ali ispostaviće se i čitavog toka meča.

Borac je ovom pobjedom sada na četvrtoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Rudar devetoplasirani tim prvenstva.

Posušje – Leotar Trebinje 1:0

Na stadionu “Mokri Dolac” u Posušju danas su se u okviru sedamnaestog kola Premijer lige BiH sastali timovi Posušja i Leotara iz Trebinja.

Nakon prvih četrdeset i pet minuta ovog duela mreže oba golmana su mirovale, a u nastavku, tačnije u samom finišu, Posušje pogotkom Barišića dolazi do prednosti od 1:0, a taj rezultat naposlijetku se ispostavio kao konačan.

Posušje je ovim trijumfom i dalje na jednaestoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Leotar nakon poraza ostao osmoplasirani tim prvenstva.

Tabela nakon sedamnaestog kola Premijer lige BiH:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *