06/10/2024
IMG_20211228_093649

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine već nekoliko dana trenira na Ilidži, gdje se priprema za nastup na Evropskom prvenstvu, koje se u januaru 2022. godine održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Tim povodom, u hotelu Hills na Ilidži održana je konferencija za štampu reprezentacije BiH, na kojoj su se obratili selektor Ivica Obrvan, te reprezentativci Josip Perić i Vladimir Vranješ.

Pored ostalog obraćanja, a na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da se izjasni da li je teža faza priprema uvodni dio ili dio vezan za odigravanje prijateljskih mečeva, selektor Obrvan istakao je kako je igračima teži uvodni dio koji se prevashodno odnosi na kondicione treninge, međutim, pojasnio je da taj dio priprema u pravilu donosi više od odigravanja prijateljskih mečeva, te se dotakao i načina na koji njegov tim trenira.

Kako je protekao razgovor novinara portala sportskevijesti.com i selektora Obrvana, kao i kompletan tok konferencije za štampu, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *